joomla backup

08.06.2017.

Prema Uredbi o izmjeni i dopuni uredbe o naseljenim mjestima koja čine područje jedinice lokalne samouprave („Službeni glasnik Republike Srpske“ broj 39/17), kod naseljenog mjesta Milići došlo je do promjena granica, samim tim stvorena je potreba da se imenuju neke nove ulice.
Ovim putem pozivaju se zainteresovani građani, privredni subjekti i institucije iz Milića da predlože imena za određene ulice. Uz predlog neophodno je dostaviti i adekvatno obrazloženje. Građani svoje predloge mogu dostaviti Opštinskoj upravi, u Odjeljenje za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju ili u prostorije Mjesne zajednice Milići, najkasnije do 23. juna 2017. god.

Ulice koje treba imenovati – ukupno 10 naziva:

1) 5 ulica u Goločevini – trenutno postoje samo ulica Branka Cvetkovića (od ukrštanja sa ulicom P.P. Njegoša kod Pantića do priključka na Takovsku ulicu kod Šumarstva) i Romanijska (čiji naziv je vezivan za više kraćih ulica na tom prostoru).
2) ulica iznad zgrade bivšeg RGU;
3) ulica od Transporta do Stankove česme (magistralni put),
5) ulica između firmi „Savoks“ i „Mileks“,koja obuhvata i krak koji vodi prema brdu, do granice sa naseljenim mjestom Vrtoče (Johovac);
6) ulica preko puta Transporta, iza trgovine „Stari panj“, preko Jadra i
7) ulica u Kolovratu (objekti trenutno pripadaju ulici Miloša Obilića).


Prilog: grafički prikaz ulica u Goločevini koje treba imenovati.


v.d. NAČELNIK ODJELjENjA

Gordana Sarić

 

Golocevina