joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

POZIV ZA PRIJAVE NA EDUKACIJU ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE

UNDP Program oporavka regije Srebrenica (UNDP/SRRP) u saradnji sa  Republičkom agencijom za raz-voj malih  i srednjih preduzeća organizuje Edukaciju za samozapošljavanje za sve zainteresovane građane, organizacije  i privredne subjekte s prostora opština Srebrenica, Bratunac i Milići s potrebom sticanja vještina iz oblasti  uspješnog rada u poslovnom okruženju.

Obuka će se sprovoditi na području opština Srebrenica, Bratunac i Milići, prema načinu izvođenja organizovanom u nekoliko modula, dok će rad na ličnom razvoju će biti dopunjavan  vještinama iz oblasti marketinga, menadžmenta, organizacije i finansija, koje će se potom lakše moći primijeniti u poslovnom životu.

Obuku će voditi licencirani  treneri sa dugogodšinjem iskustvom čija referentna lista obuhvata mnogobrojne državne institucije, razvojne agencije i lokalne razvojne zajednice iz cijele BiH.
Po završetku, svi učesnici će dobiti certifikat o završenoj obuci.
Važno je napomenuti da je obuka besplatna, troškove organizacije i materijala snose organizatori.

Edukacija počinje 28.03.2011. godine i trajeće 3 modula po 4 dana. Termini će biti usklađeni sa polaznicima. U toku trajanja javnog poziva organizovaće se i prezentacija ovog projekta o kojoj ćete biti blagovremeno obavješteni.
Prijave se mogu preuzeti lično u prostorijama UNDP SRRP-a, Srebreničkog odreda bb, 75430 Srebrenica, za-tim u prostorijama zgrada opština Bratunac i Milići, kao i elektronski, na zahtjev, putem emaila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .


Molimo sve zainteresovane kandidate da popunjene prijave dostave putem email-a:   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , na fax broj 056 440 337 ili donesu lično u prostorije UNDP SRRP-a u Srebrenici.


Krajnji rok za dostavljanje prijava je 21.03.2011. godine do 14:00 časova.


Za sve dodatne informacije i eventualna pitanja možete nas kontaktirati na 056/441-000 (kontakt osoba:    
Slaviša Čanić), putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili na fax broj 056 440 337.

Ovdje možete skinuti prijavu za učešće na stručnoj obuci