joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

20.07.2023.

Danas je u Milićima, u organizaciji FK Partizan, počeo Kamp fudbala – Milići 2023, za mlađe kategorije (2009-2016. godište). U Sportskom centru Milići izvršena je registracija učesnika, podjela opreme, te upoznavanje učesnika sa trenerima i skautima.

Marko Savić, načelnik opštine Milići, rekao je u svom obraćanju medijima da je ovo jedan važan dan za opštinu Milići i FK Partizan. „Ono što nam je prevashodno bio cilj je da omogućimo našoj djeci da rade sa najboljim trenerima, kako bi razvijajući svoj talenat ujedno bili na oku nekog velikog kluba, a time bi im se povećale šanse za iskorak u karijeri. Namjera nam je da ovaj kamp postane tradicionalan, a posebu zahvalnost dugujemo Draganu Trailoviću i Milivoju Ćirkoviću ispred FK Partizan, Dragiši Mišiću ispred Kluba navijača Partizana, kao i radnicima Sportskog centra Milići koji su se potrudili da se sve ovo tehnički iznese kako treba“, izjavio je načelnik Marko Savić.

Milivoje Ćirković , promoter Kampa, zahvalio se roditeljima i djeci koji su se odazvali na kamp, kao i rukovodstvu opštine koje je učestvovalo u njegovoj organizaciji. Istakao je da su zadovoljni odzivom djece, očekuje da budu poslušni i ispune sve obaveze koje im treneri postave, a najbolji od njih imaće priliku da dođu u Sportski centar Teleoptik da okušaju sreću u Partizanu.

„Veliki dan je za opštinu Miliće i FK Partizan, pošto je ovo prvi kamp na teritoriji ove opštine. Cilj nam je da ove godine napravimo veliku reformu, kako bi sledeće godine pokrili teritoriju cele Srbije, Republike Srpske i deo Severne Makedonije, sa oko 1.000 dece koja bi učestvovala na kampu. Na kampu u Milićima prisutno je 6 trenera, koji će raditi sa decom“, rekao je Dragan Trailović, član Upravnog odbora FK Partizan.