joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

08.07.2024.

Razvojna agencija Republike Srpske u okviru Evropske mreže preduzetništva raspisala je Javni poziv za učešće u programu obuke iz oblasti prodaje i marketinga pod nazivom „Prodajno – marketinška akademija za preduzeća iz Republike Srpske“.

Obuka, koja će biti provedena u okviru programa ima za cilj unapređenje znanja i vještina iz oblasti prodaje i marketinga. Ovladavanje ovim znanjima i vještinama polaznicima će omogućiti da efikasnije doprinesu ostvarenju poslovnih ciljeva svojih preduzeća.

Obuke će se održavati u gradu Zvornik od jula do oktobra mjeseca 2024. godine. Obuke će se održavati jedan dan u toku sedmice u terminu od 11:00 do 16:00 časova.

Sve detalje Javnog poziva mozete pogledati na sledećem linku:
https://www.rars-msp.org/lat/javni-poziv-za-ucesce-u-programu-obuke-iz-oblasti-prodaje-i-marketinga/

Prijavu sa pratećom dokumentacijom potrebno je dostaviti najkasnije do 10.07.2024. godine, putem elektronske pošte, skeniranu u PDF formatu, na imejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa naznakom: Prijava na Javni poziv za pružanje obuka iz oblasti prodaje i marketinga pod nazivom „Prodajno – marketinška akademija za preduzeća iz Republike Srpske“.

Za detalјnije informacije možete se obratiti Agenciji na elektronsku adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na broj telefona: 051/247-516.