joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

16.01.2024.

U Sportskom centru u Milićima, 15.januara 2024.godine, počeo je memorijalni turnir „Slobodan Radovanović“ u malom fudbalu. Prijavljeno je ukupno 10 ekipa, a polufinalni i finalni mečevi odigraće se u četvrtak 18.januara 2024.godine.

Načelnik opštine Milići Marko Savić tim povodom izjavio je da se ovim turnirom oživljava uspomena  na jednog velikog čovjeka, sportskog radnika i privrednika. „Smatram da je ovo jedan simboličan  doprinos da duh Slobodana Radovanovića živi ovdje u Milićima, a veliko je zadovoljstvo bilo što je njegov sin Andrej izveo  početni udarac. Opština Milići izdvojila je 5.000 KM za organizaciju ovog turnira, a zahvalio bih se radnicima sportskog centra na čelu sa direktorom Mirkom Simićem koji zaista ulažu veliku energiju u sve aktivnosti koje imamo i organizacija ovog turnira je svjedočenje toga“, rekao je načelnik.

Mirko Simić, direktor Sportskog centra, rekao je da je nagradni fond turnira 3.500 KM, za prvo mjesto nagrada je 2.000 KM, drugo mjesto 1.000 KM a treće mjesto 500 KM. Obezbijeđene su nagrade i za najboljeg strijelca, najboljeg golmana i najboljeg igrača turnira.

Меморијални турнир у фудбалу