joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

29.04.2015.

U Sali za sastanke u zgradi opštine Milići, 28.04.2015.godine u 11 časova održan je sastanak Savjeta za bezbjednost saobraćaja opštine Milići. Sastanku je prisustvovao i direktor Agencije za bezbjednost saobraćaja Milija Radović sa saradnicima.
Cilj sastanka je bio razmatranje izvještaja o bezbjednosti saobraćaja na području opštine Milići za 2014.godinu, predlaganje mjera za unapređenje bezbjednosti saobraćaja na području opštine Milići za 2015.godinu, kao i pokretanje inicijative za izradu strateških i planskih dokumenata.
Sastanku su prisustvovali predsjednik Savjeta za bezbjednost saobraćaja opštine Milići Živojin Jurošević, Radovan Višković – član Savjeta za bezbjednost i predstavnik Kompanije „Boksit“, Mile Lalović – član Savjeta, Mladen Golić – predstavnik prevoznika regije Birač, Milovan Lukić – predstavnik AMD Milići, Slavko Bošković – komandir PS Milići, Gordana Sarić –načelnik odjeljenja za prostorno uređenje, stambeno komunalne poslove i ekologiju opštine Milići, Senad Hasanović – član Savjeta i Dalibor Bačić – direktor Doma zdravlja Milići, kao i predstavnici Savjeta opštine Zvornik i načelnik odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove opštine Vlasenica.
Promotivni materijal o bezbjednosti saobraćaja biće podijeljen učenicima I, II i III razreda područnih škola u Dubnici i Derventi.