joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

16.04.2014.

SWG Glavna Kancelarija/ Sekretarijat ,u ime Stalne radne grupe za regionalni ruralni razvoj otvorila je Poziv za "ABD grant shemu", u okviru aktivnosti “Jačanje konkurentnosti kroz dodelu malih grantova za obnavljanje proizvodnih kapaciteta i nabavku opreme potrebne za razvoj novih ili poboljšanje postojećih proizvodnih procesa ili za uvođenje inovativnih proizvoda" koju finansira Evropska Komisija u okviru projekta "Priprema za implementaciju pristupa zasnovanog na razvoju teritorije (ABD) na Zapadnom Balkanu- II Faza".

Grant shema je dizajnirana za podršku investicijama u "Drina - Tara" i "Drina - Sava" prekograničnim regionima, i odnosi se na poboljšanje proizvodnih procesa i tehnologije, i podizanje kvaliteta proizvoda i usluga. Glavni cilj ove grant sheme je jačanje integrisanog ekonomskog razvoja u regionima "Drina - Tara" i "Drina - Sava" kroz podršku preduzetničkim inicijativama, fokusirajući se na jačanje turističke ponude u regionu i poboljšanje proizvodnih lanaca poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, poboljšanje turističkih usluga kroz integrisane projekte podsticanja saradnje izmedju učesnika u lancu vrednosti.

Rok za podnošenje prijava je 8. maj 2014.

Dokumenti za Grant aplikaciju su dostupni na web stranici Stalne radne grupe za regionalni ruralni razvoj (SWG) u Jugoistočnoj Evropi (SEE) http://seerural.org/featured/call-for-proposals/


• Pitanja u vezi sa procesom podnošenja prijave mogu se poslati na sledeću e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

• Konsultacije koje se odnose na pripremu prijavnog obrasca će biti pružena on-line sa e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

• Konsultacije koje se odnose na pripremu poslovne strategije će biti pružena on-line sa e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.