joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

Omladinski savjet opštine Milići i Udruženje građana za pomoć osobama sa posebnim potrebama „Jednakost“ iz Milića još jednom obavještavaju javnost o pokrenutoj humanitarnoj akciji za pružanje podrške mladom Vladanu Ravnjakoviću iz Milića, rođenom 11.02.2000.godine, učeniku 7.razreda osnovne škole, kome je prije mjesec dana ustanovljeno da boluje od akutne limfoblastne leukemije.
Vladan se trenutno nalazi na intenzivnom hemoterapijskom liječenju na Odjeljenju dječije hematoonkologije Kliničkog centra Banja Luka, a lijek koji mu je preporučen nezaposleni roditelji nabavljaju u Hrvatskoj, jer ga nema u Kliničkom centru.
Obzirom da je za liječenje neophodno obezbijediti značajna sredstva, pozivamo zainteresovanu javnost, pojedince i kolektive da se u granicama svojih mogućnosti uključe u ovu humanitarnu akciju i daju doprinos u ozdravljenju mladog dječaka.
Za prikupljanje pomoći za liječenje Vladana Ravnjakovića otvoren je račun u banjalučkoj Novoj banci, Filijala Zvornik, na ime Vladanove majke Dragane Ravnjaković, broj 555-006-81422385-06.