joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

17.10.2022.

Saradnja fudbalskog kluba Partizan i opštine Milići ima dugu i uspješnu tradiciju, a nakon sastanka održanog u četvrtak, 13.oktobra 2022.godine, uoči susreta Lige konferencija protiv Kelna podignuta je na još veći nivo.

Sastanku su prisustvovali načelnik opštine Marko Savić, predsjednik Kluba navijača FK Partizan iz Milića Dragiša Mišić, direktor sportskog centra Mirko Simić i predstavnik fudbalskog kluba Milići Radenko Borić, a dočekali su ih član Upravnog odbora Partizana Dragan Trailović i direktor marketinga Dragan Velanac.

Tom prilikom ugovoreno je da se na ljeto sledeće godine u Milićima organizuje Kamp fudbalskog kluba Partizan, a načelno je postignut dogovor i o tome da stručnjaci iz Omladinske škole Partizana dođu u Miliće kako bi održali nekoliko stručnih predavanja.
Delegacija Partizana zahvalila se gostima i na tome što su mališani iz Milića redovni posjetioci „Dečije tribine” , na kojoj ih je tokom meča protiv Kelna bilo 50, a sa druge strane je stiglo obećanje da će se sa tom praksom nastaviti i na svim sledećim evropskim mečevima FK Partizan.

Izvor: partizan.rs

FKP MILICI 10 2022 11307 NASLOVNA