slider1

joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

24.12.2021.

Честитка за Општину Милићи

Predškolska ustanova „Poletarac“ u okviru svojih redovnih aktivnosti, 23. decembra 2021.godine,organizovala je tradicionalno druženje sa Deda Mrazom. Kao i svake godine, cijeli mjesec decembar posvećen je novogodišnjim aktivnostima. Djeca su učila pjesmice, pravila čestitke, ukrašavala jelku i predali pisma sa svojim željama i crtežima Deda Mrazu. Paketiće za 84 mališana obezbjedili su odbornici u Skupštini opštine Milići Kruno Vlačić i Bojan Crnogorac.

Danas, 24.decembra 2021.godine, mališanima je paketiće podijelio i predsjednik Kompanije „Boksit“ Milići, mr Rajko Dukić.

Direktorica PU „Poletarac“ LJubinka Savić u svom obraćanju medijima zahvalila se na divnom gestu svima koji pružaju podršku i na ovaj način uveseljavaju djecu. Tom prilikom, simbolične zahvalnice uručene su svim donatorima, koji su ove i prethodne dvije godine donirali paketiće.

Novogodišnje čestitke, u čijoj su izradi učestovali mališani, uručene su svim institucijama i privrednim subjektima na području opštine Milići.

PU „Poletarac“ biće na prazničnom odmoru od 1. do 15.januara 2022.godine.