slider1

joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

05.10.2021.

U okviru manifestacije Dječija nedjelja, mališani iz Predškolske ustanove „Poletarac“ danas su boravili u dječijem parku koji se nalazi pored Policijske stanice u Milićima. Tom prilikom su recitovali pjesmice, govorili o svojim pravima, razgovarali sa pripadnicima Policijske stanice Milići i rukovodstvom opštine Milići.

Direktor PU „Poletarac“ LJubinka Savić zahvalila se rukovodstvu opštine Milići, koje ima sluha za potrebe predškolske ustanove i uvijek se odazove ovakvim manifestacijama.

Obilježavanju Dječije nedjelje prisustvovali su načelnik opštine Marko Savić, načelnik Odjeljenja za opštu upravu Marina Mišić i šef Odsjeka za privredu i društvene djelatnosti Milka Todorović.

„Svi znamo da je prva nedjelja oktobra Dječija nedjelja, kada se promovišu prava djeteta. Ono što smo mogli čuti i ovdje, kroz edukativni dio koji su pripremili vaspitači i djeca, je to da su prava djece pravo na sigurnost, učenje, igru, smještaj i naravno na tome svi treba da radimo, da se ta prava poštuju i da to nije slogan kog se sjetimo samo kad je Dječija nedjelja“, rekao je načelnik Marko Savić.

Dječija nedjelja obilježava se od 4. do 10. oktobra pod sloganom „Zajedno možemo sve“.

djecija nedjelja2021