joomla backup

23.07.2020.

     Sjednica SO Milići, 25. po redu, zakazana je za četvrtak 30. jul 2020. godine. Zbog propisanih mjera prevencije širenja virusa korona, zasjedanje će biti održano u amfiteatru Srednjoškolskog centra “Milutin Milanković” Milići, sa početkom u 10:00 sati. Pred odbornicima će se naći prijedlog od 16. tačaka dnevnog reda.

Odbornici će raspravljati o prijedlogu Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnim taksama, Izvještaju o otklanjanju nepravilnosti iskazanih u Revizorskom izvještaju, te Izvještaju o stanju i aktivnostima u oblasti privrede i preduzetništva za prošlu godinu.

Na dnevnom redu ovog zasjedanja biće i izvještaji o aktivnostima u Mjesnim zajednicama, aktivnostima i saradnji Opštine na regionalnom nivou, sa višim organima vlasti i na međunarodnom planu.

Izvjestioci će odbornicima predstaviti i izvještaje o aktivnostima u stambeno-komunalnoj oblasti, u oblasti urbanističkog planiranja i građenja, kao i o stanju u oblasti zaštite prirodnih dobara i životne sredine.

Odsjek za skupštinske poslove pripremio je dnevni red i materijal za 25. sjednicu skupštine, koje možete pogledati i preuzeti na zvaničnom sajtu opštine Milići, u sekciji Skupština, pod kategorijom Materijal za sjednicu SO.

 

ODSJEK ZA
SKUPŠTINSKE POSLOVE