joomla backup

21.05.2020.

Sjednica SO Milići, 24. i 25. po redu, zakazana je za četvrtak 28.maj 2020. godine. Zbog propisanih mjera prevencije širenja virusa korona, zasjedanje će biti održano u amfiteatru Srednjoškolskog centra “Milutin Milanković” Milići, sa početkom u 10:00 sati. Pred odbornicima će se naći prijedlog od 46. tačaka dnevnog reda.

Odbornici će raspravljati o Konsolidovanom izvještaju o izvršenju budžeta opštine za 2019. godinu, o stanju u oblasti veterinarske zaštite, poljoprivrede i stanju u oblasti zapošljavanja na području opštine.

Na dnevnom redu ovog zasjedanja biće i izvještaji o radu javnih ustanova i preduzeća za prošlu godinu, kao i o radu nevladinih organizacija.

Izvjestioci će odbornicima predstaviti i izvještaje o izvršenju programa korišćenja sredstava od naknada za eksploataciju mineralnih sirovina, voda i šuma za 2019. godinu.

Odsjek za skupštinske poslove pripremio je dnevni red i materijal za 24. i 25. sjednicu skupštine, koje možete pogledati i preuzeti na zvaničnom sajtu opštine Milići, u sekciji Skupština, pod kategorijom Materijal za sjednicu SO.


ODSJEK ZA
SKUPŠTINSKE POSLOVE