joomla backup

26.02.2018.

Povodom proslave 15 godina uspješnog rada Omladinskog savjeta Milići, 24.februara 2018.godine Opštinu Milići posjetili su zamjenik austrijskog ambasadora u BiH Volfgang Til, kao i ambasador Republike Indije Raul Čabra.

Pored opštinskog rukovodstva sastancima su prisustvovali narodni poslanik Radovan Višković, predstavnici opština Srebrenica i Vlasenica, predsjednik Omladinskog savjeta Stefan Milić i predsjednik Evropskog pokreta u BiH Predrag Praštalo.

Tema ovih sastanaka bila je mogućnost investiranja u opštinu Milići, kao i u susjedne opštine, a ambasadorima su predstavljeni privredni potencijali kojima regija Birač raspolaže. Prema riječima Načelnika opštine Milići Momira Lazarevića, svim zainteresovanim investitorima mogu se ponuditi olakšice koje su u nadležnosti opštine, a sve u cilju što većeg zapošljavanja građana.

Ovom prilikom u amfiteatru SŠC „Milutin Milanković“ održan je okrugli sto na temu „Bogatstvo različitosti kultura i tradicija – društvena uloga mladih“ a nakon toga Indijsko kulturno veče u Sali Doma rudara.

osm15 1

osm15 2

osm15 3