joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

04.01.2024.

Opština Milići počela je istraživanje o broju i zainteresovanosti mladih bračnih parova za kupovinu prve stambene jedinice po cijenama kvadrata koje bi bile niže od tržišnih.

Želja lokalne uprave ja da izgradnjom zgrade, ili nekim drugim modelom sufinansiranja, omogući mladim bračnim parovima da po povoljnijim uslovima dođu do svoje prve stambene jedinice. U projektu bi učestvovali:  Vlada Republike Srpske, Opština Milići i korisnici. Vlada Republike Srpske učestvovala bi sa sredstvima na principu granta, a Opština Milići snosila bi značajan dio troškova projekta od kojih bi dio bio nadoknađen iz sredstava učešća korisnika.

Nakon provedene ankete i analize iste, a na osnovu iskazanog interesovanja,Opština
Milići će utvrditi jasne kriterije i pravila, te odabrati model za realizaciju projekta.

Pozivamo mlade bračne parove da se odazovu ovom pozivu popunjavanjem Upitnika za mlade bračne parove, koji mogu preuzeti u Šalter sali zgrade opštine ili na web sajtu opštine putem linka uz ovaj Javni poziv. Popunjene upitnike možete predati u šalter sali opštine.

Kontakt osoba za dodatne informacije Milka Todorović, šef Odsjeka za privredu i društvene djelatnosti, telefon broj: 056/ 745-450.


                                NAČELNIK OPŠTINE
                                                                                                 Marko Savić s.r.

UPITNIK ZA MLADE BRAČNE PAROVE