joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

01.08.2023.

Prvi Letnji kamp Fudbalskog kluba Partizan koji je 20. jula počeo u Milićima završen je nakon sedam dana sjajnog druženja, dobrih treninga i velikog broja novih stečenih prijateljstava.

Prilikom zatvaranju kampa kroz koji je prošlo 50 mališana koji su bili pod budnim okom stručnjaka iz nadaleko čuvene Omladinske škole Partizana podeljene su diplome svim polaznicima. Okupljeni roditelji su stručni rad naših trenera ocenili najvećom mogućom ocenom i preneli impresije dečaka koji su obećali da će se vratiti i naredne godine, budući da je planirano da ovaj Kamp postane tradicionalan u ovoj opštini Republike Srpske.

Za uspešnu organizaciju i rad diplome su podeljene načelniku opštine, Marku Saviću, direktoru sportskog centra, Marku Simiću, kao i predsedniku navijača Partizana u Milićima, Dragiši Mišiću.

Diplome su dobili i treneri iz Omladinske škole Partizan koji su stručni deo odradili odlično, a to su Predrag Jušić, Bojan Čakalo, Miloš Nikolić, Đorđe Popović, Janko Žugić i tehničko lice Vlado Dobrijević.

Izvor: https://partizan.rs/letnji-kamp-u-milicima-opravdao-ocekivanja/