joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

29.10.2021.

U skladu sa propisanim mjerama prevencije širenja virusa korona, u prostorijama amfiteatra SŠC „Milutin Milanković“ Milići, održana je Šesta redovna sjednica SO-e Milići.

Na dnevnom redu Šeste sjednice našlo se ukupno 29. tema za raspravu.

Odbornici su, između ostalog, razmatrali Prijedlog Odluke o usvajanju Konsolidovanog izvještaja o izvršenju budžeta za period 01.01.-30.06.2021.godine, Prijedlog Zaključka o usvajanju Nacrta rebalansa Budžeta za 2021. godinu, Prijedlog Zaključka o usvajanju Nacrta Plana investicija za 2022. godinu, Prijedlog Zaključka o prihvatanju Nacrta Budžeta Opštine Milići za 2022.godinu, Prijedlog Zaključka o prihvatanju Nacrta Programa rada Skupštine opštine Milići za 2022.godinu, te Prijedlog Odluke o usvajanju Plana održavanja i zaštite lokalnih i nekategorisanih puteva i ulica u naseljima za 2022.godinu i Prijedlog Odluke o usvajanju Programa zimskog održavanja puteva na području opštine Milići.

Na sjednici se raspravljalo o realizaciji godišnjih programa rada u predškolskoj i školskim ustanovama, kao i Informacije o radu javnih ustanova i organizacija.

Svi akti sa Šestog redovnog zasjedanja Skupštine opštine Milići, biće objavljeni u „Službenom glasniku opštine Milići“, broj: 6/21.


ODSJEK ZA
SKUPŠTINSKE POSLOVE

6. sjednica SO Milici 2