joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

03.08.2021.

Lomljenjem slavskog kolača u crkvi sv.proroka Ilije u Novoj Kasabi, 2. avgusta 2021.godine obilježena je krsna slava opštine Milići.

Svečanom ručku u Motelu u Milićima prisustvovali su pored Načelnika opštine, zamjenika načelnika i predsjednika Skupštine opštine i zaposleni u Opštinskoj upravi, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, načelnici susjednih opština, odbornici Skupštine opštine Milići, direktori preduzeća i ustanova i druge zvanice.

Načelnik opštine Marko Savić  svim građanima opštine Milići čestitao je krsnu slavu, a tom prilikom uručio je i prigodne poklone radnicima Opštinske uprave koji su ove godine otišli u penziju.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je svim građanima opštine Milići krsnu slavu sv.proroka Iliju i poželio im dobro zdravlje i sreću. „Opština Milići ima ozbiljne razvojne projekte u narednom periodu, pored završetka radova na uređenju obala Zelenog i Studenog Jadra, jedan od prioriteta je i izgradnja nove zgrade Opštinske uprave. Ono što bih želio da naglasim, a vezano je za elementarne nepogode koje su pričinile ozbiljne štete ljudima u Milićima, Vlada Republike Srpske je donijela odluku da postavi četiri protivgradne stanice na području opštine Milići, a takođe će i pomoći da se sanira dio štete koju su pretrpjeli proizvođači malina“, rekao je premijer Višković.