joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

17.05.2021.

Udruženje „Forum žena“ Bratunac je 14.maja 2021.godine, u okviru projekta „Omladinski klub Milići“, upriličilo svečano otvaranje Omladinskog kluba Milići.

Aktivistkinja Udruženja „Forum žena“ Bratunac i koordinator za mlade za regiju Birač Dragana Đurić rekla je da je u sklopu projekta donirana oprema za funkcionisanje Omladinskog kluba, TV, laptop, skener, projektor i sve što je neophodno za funkcionisanje jedne omladinske organizacije, a vrijednost opreme je oko 8.000 KM.

Načelnik opštine Marko Savić istakao je da je Omladinski klub važan projekat za našu opštinu, jer su Milići nekada bili prepoznatljivi po omladinskom aktivizmu. Opština Milići podršku omladinskom organizovanju i aktivizmu pruža kroz zakup prostora gdje se organizuju aktivnosti za mlade, dok se ne adaptira prostor gdje je ranije bio smješten Omladinski centar.

Projekat „Omladinski klub Milići“ se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

omladinski klub milici