joomla backup

TB Milic 955x430 topslika

12.04.2021.

U sali za sastanke u zgradi opštine Milići danas je organizovan prijem za najboljeg sportistu opštine Milići i njegovog trenera. Uručivanje diploma i nagrada najboljim sportistima je tradicionalna aktivnost koja se održava povodom obilježavanja Dana opštine – 31.marta, ali je zbog trenutne epidemiološke situacije malo prolongirana.

Prema odluci Skupštine Sportskog društva Milići, najbolji sportista u 2020.godini je Srđan Savić iz DŽudo kluba „Milići“. Trostruki je prvak Republike Srpske, u kategoriji juniora, mlađih seniora i seniora.

DŽudo klub „Milići“ ove godine obilježava 10 godina od svog osnivanja, a trener Milan Savić zadovoljan je postignutim rezultatima kluba i osvojenim mnogobrojnim medaljama, kako na Balkanskom prvenstvu tako i na prvenstvima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Ovom prilikom načelnik opštine Marko Savić uručio je diplomu i novčanu nagradu najboljem sportisti. Prijemu su prisustvovali i načelnik odjeljenja za opštu upravu Marina Mišić, zamjenik načelnika Danijel Kukić, predsjednik Sportskog društva Predrag Sušić i trener DŽudo kluba „Milići“ Milan Savić.